ISO 18794:2018

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٣ يناير ٢٠١٨

Coffee — Sensory analysis — Vocabulary

ملفات الوثيقة ISO 18794:2018

الإنجليزية 12 صفحات
الإصدار الحالي
54.01 USD

مجال الوثيقة ISO 18794:2018

ISO 18794:2018 defines terms relating to coffee sensory analysis.

ISO 18794:2018 covers definitions applicable to green, roasted and ground coffee, coffee extracts and soluble coffee.

The terms are given under the following headings:

a) basic terms of sensory analysis;

b) generic terms in the sensory assessment of coffee;

c) terminology relating to coffee-specific odours and tastes;

d) terms commonly used in sensory assessment of coffee by practitioners.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 19970:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Refrigerated hydrocarbon and non-petroleum based liquefied gaseous fuels — Metering of gas as fuel on LNG carriers during cargo transfer operations
ISO 3664:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Graphic technology and photography — Viewing conditions
ISO/IEC 14496-10:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Coding of audio-visual objects — Part 10: Advanced video coding
ISO 19361:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Measurement of radioactivity — Determination of beta emitters activities — Test method using liquid scintillation counting